Llumar kalvoista...

Suorituskykyinen ja kestävä ikkunakalvo on ratkaisu moniin laseihin liittyvissä ongelmissa.
Turvallisuudesta, eristämisestä, auringon lämmöltä suojautumiselta, haitalliselta uv-säteilyltä, yksityisyydeltä, ja vaikka pommien räjähdyksiltä.
Llumar kalvojen kattavassa valikoimassa on suorituskykyisiä ikkunakalvoja. Oikein asennettuna ne ovat edullinen ratkaisu moniin ongelmiin. Asennukset eivät myöskään aiheuta paljonkaan häiriöitä.
Kalvot valmistetaan edistyksellisestä micro-ohuesta optisen kirkkaasta polyesteristä.
Lasiin asennettuna kalvoa on vaikea huomata. Llumar kalvoissa on patentoitu naarmuuntumissuojaus, joka takaa parhaan mahdollisen ja pitkäaikaisen keston, kaksi kertaa kestävämmän kuin muilla valmistajilla.
Enemmän tietoa kestävyydesta ja Llumar kalvojen käytostä sekä teknisista arvoista saat jälleenmyyjältä tai maahantuojalta.

 

Auto-kalvot

Autokalvot

Autokalvoilla kyetään tummennuksen lisäksi lähes eliminoimaan auringon UV-säteily sekä vähentämään lämpösäteiden sisään pääsyä. Se siis myös suojelee kaikkia auton tekstiilejä haalistumiselta. Autossa voidaan myös käyttää turvakalvoa jolloin ikkunan hajotessa kalvo pitää hajonneen ikkunan silti kasassa estäen siis myös varkauksia.


Lisätietoa saat klikkaamalla tästä ( uusi sivu aukeaa )

 

Turva ja murtosuoja

Turva ja murtosuoja

Turvallinen ja suorituskykyinen turvakalvo pitää halkeilleen lasin paikallaan, säästäen ihmishenkiä, estäen kutsumattomia vieraita sekä vähentäen räjäytyksien vaikutusta. Euroopan lasitus turvallisuussäännöt (sääntö 14) vahvistetun turvalasin rikkoontumisessa. Llumar:in turvakalvo pitää lasinkappaleet paikoillaan ikkunapuitteissa.

 

Turva ja murtosuoja

Auringonsuoja

Llumar:in suorituskykyiset auringonsuojakalvot estävät auringon lämmön ja häikäisyn. Mutta päästävät silti valon lapi. Tästä syystä rakennukset pysyvät viileampinä ja alentavat energia kustannuksia ilmastointitilanteissa, joten mm. henkilökunta kykenee tuottavampaan työskentelyyn kun työolosuhteet ovat viileämmät. Keskikesällä auringonsuojakalvo voi alentaa huoneiston lämpotilaa jopa 8 astetta. Auttaa saavuttamaan terveys, turvallisuus ja hyvinvointi säännösten (sääntö 7) mukaisen lämpötilan.

 

Häikäisysuoja

Häikäisysuoja

Llumar:in suorituskykyiset ikkunakalvot vähentavät tehokkaasti häikäisyä jopa 94%. Pysyen kuitenkin optisen kirkkaina sekä säilyttäen hyvän näkyvyyden lasin läpi. Tämä minimoi tehokkaasti silmien rasittumisen kun työskennellaan päätteellä tai tarkkuutta vaativissa töissä. Matalalla paistava aurinko talviaikana voi myös aiheuttaa epämiellyttäviä häikäisyongelmia. Llumar:in ikkunakalvot täyttävät myös terveys & turvallisuus (näyttelykaihdinlaitteet) säännöksen 1992 voimassa olevan Euroopan direktiivin No.90/270/EEC.

takaisin ylös

Eristäminen

Eristäminen

Llumar:in suorituskykyiset vähän säteilyä läpi päästävät kalvot ovat joka vuodenajan kalvoja, estäen liian lämmön ja häikäisyn kesäkuukausina ja vähentäen lämmönhukkaa lasin läpi talvella jopa 30%. Näin säästetään lämmityskustannuksissa sekä ilmastointikustannuksissa talvella ja kesällä. Tämän lisäksi kalvo antaa lähes täydellisen uv sekä häikäisysuojan. Kaiken tämän lisäksi kalvot antavat erinomaisen näkösuojan.

takaisin ylös

Ulkonäkö ja vaikutelma

Ulkonäkö, vaikutelma

Llumar:in suorituskykyisillä ikkunakalvoilla, olipa ne sävytettyjä puoli tai koko heijastavia niin niillä voidaan kohentaa rakennuksen ulkonäköä murto osalla kustannuksia verrattuna uudelleen lasitukseen. Eikä asukkaiden tarvitse majoittua muualle työn ajaksi, kuten monesti joutuu tekemään lasitusten vuoksi.

takaisin ylös

Yksityisyys ja somistus

Yksityisyys ja somistus

Llumar:in somiste ja yksityisyyttä antavat kalvot lisäävät mahdollisuuksia mihin tahansa lasiin, himmeat kalvot jotka antavat yksityisyyttä ja pitävät uteliaat katseet loitolla mutta päästävät silti valoa lapi. Tummennetut ja vaalennetut pimennyskalvot sopivat mm. pimioon. Valikoimissa läytyy somistavia kuvioituja kalvoja sisäisiin väliseiniin. Ainutlaatuista Llumar maitolasikalvoa on saatavana turvallisuus standardit täyttävänä turvakalvoversiona.

takaisin ylös

Haalistumissuoja

Haalistumissuoja

Llumar:in suorituskykyiset kalvot vähentävät tavallisen lasin läpi suodattavia haitallisia uv säteitä jopa 99%. Tämän johdosta vähenee huoneiston ja huonekalujen sekä tekstiilien haalistuminen. Kalvovalikoimassa on myös kalvoja jotka ovat suunniteltuja suojaamaan esineita museoissa, kirkoissa jne. Näissa kalvoissa on uv suoja jopa 100%. Ne voivat olla kirkkaita ja niitä on lähes mahdoton huomata lasin pinnassa. Kalvovalikoimassa on myös sävytettyjä ja heijastavia malleja.

takaisin ylös

Töherrykset

Töherrykset

Llumar:in "graffiittisuoja" antaa täydellisen pintasuojauksen lasituksille ja sileille pinnoille jotka ovat alttiina töherryksille ja ilkivallalle.

takaisin ylös