V1-Diamond

V1-Diamond

Likainen ja kulunut tuulilasi on jo sinänsä ajoturvallisuuteen vaikuttava tekijä, mutta myöskin suuri syy pesuaineiden ja kemikaalien liialliseen kulutukseen joka rasittaa tarpeettomasti luontoa.

Normaalin lasipinnan läpinäkyvyyteen vaikuttaa merkittävästi pinttynyt lika, naarmut, kulumat sekä päivittäisen käytön aikana tulevat lian ja veden aiheuttamat optiset esteet seka vääristymät.

V1 Diamond on lasipinnoille kehitetty huomaamaton optisesti parantava, hydrophobisia seka oleophobisia piirteitä korostava pinnoite joka omaa itse puhdistuvia ominaisuuksia.

V1 Diamond käsittely täyttää lasipinnan mikroskooppiset huokoset tehden siitä tarttumattoman pinnan joka hylkii vettä, kemikaaleja, öljyjä, happoja, asfalttipolyä sekä muita orgaanisia ja epäorgaanisia aineita.

Pinnoite luo lasiin mekaanista rasitusta kestävän pinnan joka suojaa naarmuilta sekä pinnan kulumiselta, kuitenkin muuttamatta pinnan alkuperaistä ulkonäköä.

Käsittely ei vahingoita lasin pintaa eikä pyyhkimiä, ja on ajan myötä helppo uusia toistamalla käsittely vanhan V1 pinnan päälle kasvattamatta kuitenkaan pinnan kerrospaksuutta.

V1 Diamond pinnoite täyttää vaatimukset pidemmänkin käytön jälkeen ja on tarvittaessa helppo poistaa omalla poistoaineella, vahingoittamatta lasin alkuperäistä pintaa.

 

Rullaverhokalvot

Rullaverhokalvot


Auringonsuojakalvosta valmistettu rullaverho antaa erinomaisen näkösuojan (näet ulos, et sisään).

Häikäisyn estävänä rullakaihdinkalvosta on tullut erittäin suosittu ATK-työskentelijöiden parissa. Ei enään masentavia pimennysverhoja.

Huoneisto pysyy viileämpänä kalvon heijastaessa auringon lämpöenergiasta kalvomallista riippuen jopa 96%.

99 prosentin UV-suoja vähentää riskiä UV-säteilyn altistamiin sairauksiin ja estää esineiden haalistumisen.

Laajat väri- ja heijastusvaihtoehdot tarjoavat tilaan esteettisyyttä.

takaisin ylös